Tapahtumat

Kansainväliset markkinapäivän kahvit

2.04.2014 klo 14.00-16.00

Tapahtumapaikka: Fellmannia, kokoushuone Cultura, Lahti

Hei,

tervetuloa markkinapäivän kansainvälisille iltapäiväkahveille ensi viikon keskiviikkona 2. huhtikuuta 2014 kello 14.00-16.00 Fellmannian kokoushuone Culturaan, Kirkkokatu 27.

Tapaamisen teemana on EU:n Luova Eurooppa-ohjelma. Riikka Koivula, vastaava asiantuntija Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO sta tulee kertomaan ajankohtaiset asiat EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta ja vastaamaan osallistujien kysymyksiin. Osallistujat ovat myös tervetulleita kertomaan omista mahdollisista hankeaihioistaan ja -suunnitelmistaan sekä verkottumaan muiden toimijoiden kanssa.

Ja luonnollisesti tapaamisessa osallistujat voivat kertoa myös muista ajankohtaisista kansainvälisistä asioista ja hankevalmistelusta omissa organisaatioissaan.

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan ajankohtaiset asiat EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta!

Kahvituksen järjestämiseksi ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään ensi maanantaina 31.3.2014 sähköpostilla marko.mally@paijat-hame.fi

Välitättehän tietoa tapahtumasta omissa organisaatioissanne ja tahoille, jotka voisivat hyödyntää EU:n Luova Eurooppa -ohjelmaa.

Lisätietoja:

Marko Mälly, marko.mally@paijat-hame.fi

 

<< Takaisin