Tapahtumat

KASVUA JA TYÖLLISYYTTÄ UUSISTA EU:N KANSAINVÄLISISTÄ RAHOITUSOHJELMISTA 2014-2020

20.05.2014 klo 08.30-17.00

Tapahtumapaikka: Fellmannia, Kirkkokatu 27, Lahti

KASVUA JA TYÖLLISYYTTÄ UUSISTA EU:N KANSAINVÄLISISTÄ RAHOITUSOHJELMISTA 2014-2020

Tervetuloa "KASVUA JA TYÖLLISYYTTÄ UUSISTA EU:N KANSAINVÄLISISTÄ RAHOITUSOHJELMISTA 2014-2020" -infopäivään tiistaina 20.5.2014 kello 8.30 alkaen Fellmanniaan, Kirkkokatu 27, Lahti. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Päijät-Hämeen liitto, Hämeen ELY-keskus/TEKES, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden ammattikorkeakoulu.

Ohjelma koostuu aamu- ja iltapäiväosuuksista. Aamupäivällä temaattisten alustusten jälkeen käydään läpi eri kansainvälisten rahoitusohjelmien valmistelutilanne, ja iltapäivällä järjestetään kolme työpajaa, joissa keskustellaan eri rahoitusohjelmien asettamista vaatimuksista, ja kuinka hankkeilla saadaan konkreettisia vaikutuksia aikaan! Työpajoissa esitellään myös valmisteilla olevia hankkeita ja kuullaan hyviä käytäntöjä ja kokemuksia menestyneiltä hankkeilta. Lisäksi kuullaan rahoitusohjelmien vinkkejä hankkeiden suunnittelusta/toteuttamisesta ja kuinka partneroidutaan tehokkaasti. Työpajoissa keskitytään aiempaa enemmän hankkeiden rakentamiseen ja hankehakemusten laatimiseen liittyviin käytännön kysymyksiin ohjelmakohtaisesti.

Iltapäivällä kello 14-17 yrityksille on myös tarjolla Innovation Manager Oy:n "yritysklinikka". Innovation Manager Oy antaa opastusta kansainvälisiin hankkeisiin (erityisesti Horisontti 2020 -ohjelmaan) mukaan lähtemisestä. Ilmoittautumisen yhteydessä yritykset voivat sopia omasta 15 minuutin maksuttomasta konsultaatioajasta Innovation Manager Oy:n edustajan kanssa.

Tilaisuuden ohjelma

Webcasting (9.00-13.00) linkki

http://www.livestream.fi/fellmannia/

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot: Marko Mälly/Päijät-Hämeen liitto sähköposti: marko.mally@paijat-hame.fi

 

<< Takaisin