Tapahtumat

OPM luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelma

11.-31.08.2009

Tapahtumapaikka: Turku tai Oulu

Opetusministeriön Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelman seuraava haku on 27.9. - 30.10.2009.

Ohjelma tukee valtakunnallisesti merkittäviä yhteishankkeita, jotka auttavat luovien alojen yritystoimintaa kasvamaan ja kansainvälistymään parantamalla toimijoiden valmiuksia ja liiketoimintaosaamista sekä tuottamalla uudenlaisia toimintamalleja luovien alojen ja muiden toimialojen väliseen yhteistyöhön.

Ohjelma on ERS-kehittämisohjelma, toteutusalueena koko maa lukuun ottamatta Ahvenanmaata ja Itä-Suomea. Haun kriteerit löydät Luovan Suomen sivuilta http://www.luovasuomi.fi/index.php/tietoa/uutiset/148-syksynhaku

Hanketyöpajoista saat lisätietoa ja yhteistyökumppaneita.

Tule Luovan Suomen hanketyöpajaan testaamaan ideasi, saamaan lisätietoa hankehausta ja etsimään hyviä kumppaneita. Hanketyöpajat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

 Painopisteinä uudessa hankehaussa on

1. Tuote- ja palvelukehitysosaamisen edistäminen Työpaja 18.8. kello 12 - 16, Hotelli Lasaretti, Kasarmintie 13, Oulu (www.lasaretti.com)

2. Johtajuusosaamisen ja -valmiuksien kehittäminen liiketoiminnassa Työpaja 19.8. kello 12 - 16, Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku (www.forum-marinum.fi)

Tarkempi ohjelma on ohessa.

Ilmoittaudu heti:  www.luovatampere.fi/tapahtumat/

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa

Luova Suomi, koordinaattori Ulla Vehmasaho, puhelin 040 776 7788, ulla.vehmasaho@luovatampere.fi Luova Suomi, koordinaattori Liina Kangas, puhelin 040 701 1242, liina.kangas@luovatampere.fi OPM, kehittämisohjelmatiimin johtaja  Kirsi Kaunisharju, kirsi.kaunisharju@minedu.fi Etelä-Suomen lääninhallitus, tekninen hankeneuvonta, Pia Niemikotka,  pia.niemikotka@laaninhallitus.fi

 

<< Takaisin