Maakunta :: Päijät-Häme -mitali :: L-Fashion group Oy

L-Fashion -Group Oy

 

Lahtelaisille ja suomalaisille Luhta on aina ollut tuttu ja kotoinen tuotemerkki.

Nykyisin L-Fashion Group Oy on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1645 henkilöä ja tekee noin 258 miljoonan euron liikevaihdon. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lahdessa tutuksi maamerkiksi muodostuneessa Luhdan tornissa. Tornissa työskentelee reilut 200 L-Fashion Groupin myynnin ja markkinoinnin ammattilaista päivittäin. Osa pendelöi päivittäin Helsingistä Lahteen töissä.

Yritys tunnetaan tänä päivänä erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksin kohdennetuista merkeistään: Luhta, Rukka, Icepeak, Li-Ning, Torstai, Sinisalo, Ril's, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Lisäksi yhtymään kuuluu trading-toimintaan erikoistunut L-Fashion House sekä vähittäiskauppaketju Aleksi 13, joka myymäläverkostoillaan kattaa koko maan.

L-Fashion Group -Oy sai 3.12.2014 Päijät-Hämeen maakuntajuhlassa Päijät-Häme -mitalin nro 41

Mitalin vastaanotti toimitusjohtaja Vesa Luhtanen.-Fashion -Groupin tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska. •

PERUSTELUT:
Yleistä tunnustusta saanut toiminta, joka on poikkeuksellisella tavalla edistänyt maakunnan aineellista ja henkistä hyvinvointia.